Biesheuvel Autosport synoniem van betaalbare merkencupsBiesheuvel Autosport uit Nieuwendijk is al decennia lang een bekende naam in de autosportwereld. Biesheuvel Autosport houdt zich al jaren bezig houdt met de levering van autosportonderdelen en is niet meer weg te denken in de autosport. Met een showroom van ruim 1.000 vierkante meter, waarin men zich kan vergapen aan een grote verscheidenheid aan autosport onderdelen en toebehoren. Biesheuvel Autosport is onder meer exclusief importeur van bekende A-merken zoals  Bilstein, Brembo, Ferodo, CL Brakes, Sparco, Stilo, Bell, Sabelt, Weber, Cobra, ATL, Forge.

In de rallysport staat Biesheuvel Autosport synoniem met betaalbare merkencups, zoals onder andere de Fiat Cinquecento en Seicento Sporting Trofeo, de Chevrolet Kalos Cup en de huidige Nissan 350Z Rally Challenge. Deze merkencompetities groeiden uit tot de meest succesvolle klassen in de rallysport, geliefd bij deelnemers en publiek!

Vanaf  2016 is de focus van Biesheuvel Autosport gericht op de Mercedes-Benz SLK Cup. Een nieuw initiatief waarbij als uitgangspunt gehanteerd wordt een betaalbare en spectaculaire race klasse te creëren. Door het stalen elektrische dak in combinatie met de rolkooi en achterklep zo aan te passen kan men de Mercedes-Benz SLK zowel met open als met dicht dak racen!  Inmiddels is deze opzet van de Mercedes 230 SLK Cup een succes gebleken. Met nu al meer dan 80 gebouwde auto’s 

Dat deze klasse na  zes  jaar nog steeds zeer gewild is blijkt uit het feit dat er voor 2024 weer drie nieuwe rijders zich hebben aangemeld voor de SLK Cup.

Dit heeft de organisatie doen besluiten om voor de nieuwkomer een zogenaamde Rookie klasse op te zetten

Zo laat Biesheuvel Autosport zien dat actief deelnemen aan autosport ook voor coureurs met een klein budget tot de mogelijkheden behoort. Waarbij plezier beleven voorop staat!

Voor meer informatie over Biesheuvel Autosport

www.biesheuvel.nl
info@rolbeugels.nl